EDUKATIVNO-KREATIVNA RADIONICA „COLOR ON“
Bojana Prodanović
Predavač: Bojana Prodanović

Šta su Color On radionice?

Color On edukativno-kreativne radionice za decu osmišljene su u cilju podsticanja dečijeg stvaralaštva i razvoja divergentnog mišljenja. Polaznici će imati priliku da nauče kako se slika na platnu, pravi torta, sadi avokado, vaja od brašna, koristi analogni fotoaparat, ali i da igraju igre poput escape room-a, igrica memorije, zagonetki i mnoge druge. Zajedno stvaramo okruženje koje stimuliše decu da kreativno razmišljaju učeći ih da postoji više od jednog rešenja za isti problem.

Kome su namenjene Color On radionice?

Namenjene su svoj deci predškolskog i školskog uzrasta koja žele da neguju svoju radoznalost, s radošću otkrivaju nove stvari i uživaju u procesu stvaralaštva. Za pohađanje radionica nije potrebno nikakvo predznanje, a sav materijal za rad je obezbeđen. Dobro došli!

Predškolci, 3 – 6 godina

Većina nas instiktivno veruje da je umetnost važna za decu, ali osim onoga što osećamo postoji mnogo dokazanih činjenica o tome kako likovne ativnosti doprinose razvoju mališana. Pored razvijanja motoričkih i veština izražavanja, razvijanja kulturne svesti i emocionalnog blagostanja, na Color On radionicama deca uče da “vide” koncentišućuši se na svoje okruženje. Mališani u ovom uzrastu često svoje ideje verbalno iskazuju mnogo skromnije nego kroz umetnost. Zato radionice za ovu grupu polaznika obrađuju teme poput otkrivanja sebe i sveta sa akcentom na umetničko stvaralaštvo.

Školski uzrast, 7 – 14 godina

Deca školskog uzrasta su izuzetno spremna za učenje i eksperimentisanje. Zato je ovo ključno razdoblje u razvoju njihove kreativnosti, samoizražavanja, samopouzdanja, socijalnih veština, kritičkog mišljenja i ličnih interesovanja. Color On radionice im nude priliku da istraže svoje talente i izraze svoju individualnost uz mentorsku podršku.
Svaka radionica je tematska celina za sebe, a neke od njih baviće se osnovama botanike, eksperimentima, mini sportskim igrama, učešćem na dečijim likovnim konkursima, otkrivanju budućih zanimanja, a sve to na zabavan način usput stvarajući uspomene i prijateljstva za ceo život.

ČLANARINA

Predškolci- (60 minuta), jednom nedeljno, u mesečnom iznosu od 6200 dinara.
Školski uzrast- (90 minuta), jednom nedeljno, u mesečnom iznosu od 6800 dinara.
Sav potreban materijal i pribor su uračunati u cenu.